Tävling!

Jag är med och tävlar om ett namnsmycke från http://www.bettiesgalleria.com/, klicka på länken så har du också chansen att vinna http://fokis.se/ lycka till!

Jag hade hoppats på att det skulle regna idag så jag kan lägga mig i ett skumbad med massa godis och titta på film. Det är i och för sig inte världens bästa väder heller så det kan nog vara okej att gör det ändå =)

Love E ♣

Till alla tjejer (och killar givetvis)

Fick ett mess av en vän nyss där det står såhär:

"Nu finns ett telefon nummer du kan ringa om man är ute och går kvällar/nätter och vill ha sällskap i luren medan man går.
Man talar om var man är och vart man ska så har man linjen öppen medans man går och om något skulle hända så ser personen i andra änden till, som följer dig på en karta, att du får omedelbar hjälp. Vidarebefodra detta till alla tjejer du känner, och knappa in detta nummer på din mobil.

Tel. Nattknappen, polisens jourtelefon
08-50446666"

Jag hoppas verkligen detta fungerar om man känner för att använda det någon gång och att det inte missbrukas.

Love E ♣

God kväll.

Idag har jag hängt på stan ett tag, träffade min syster en sväng och sedan träffade jag E. Vi gick och handlade mat, mycket intressant va?
Nu ikväll har jag gjort mina första ega pizzor, mycket stolt över detta och kan nog säga att Campino här i stan har fått sig en rival, haha! Här kommer bilderna:


Före: fetaost, färska körsbärstomater och pesto

Före: Skina och champinjoner

Klar: Mmmmm, this is living!  Haha.

Just det, jag provade en mössa idag, vad tycker ni?

Denna kan man köpa på Carlings i Varberg och andra Carlingsbutiker.

Nu ska jag sätta mig i soffan och ha lite kvalltitetstid med TV:n.

Love E ♣

Dåliga vanor.

Ja, jag tror vi alla har dem. Mina är just nu:
  • Sova till halv ett på dagen och sedan välja att inte gå upp.
  • Somna halv fyra på natten så jag måste sova så länge för att få min sömn.
  • Äta dålig mat och på dåliga tider för att jag inte har en normal rytm. Till exempel så börjar jag bli ganska hungrig nu, klockan 23.
  • Att inte höra av mig till mina vänner.
Resultatet av detta blir:
  • Trött jämt.
  • Uttråkad, fast ändå inte rikitgt ork till att göra något.
  • Asocial.
  • Jag väntar till på onsdag för då ska jag jobba igen.
Jag tror det bara finns en positiv sak med detta och det är:
  • Jag gör inte av med några pengar.
Tycker att mitt liv är ganska tråkigt just nu och jag funderar på hur jag ska kunna spara pengar så jag kan göra något roligt. Är väldigt sugen på att åka på semester någonstans varmt.

Nog om detta. Helgen, jobbmässigt, har gått riktigt bra och jag har haft kul. Fick dock den sämsta raggningsrepliken genom tiderna:
"Du vill inte följa med hem, äta glass och hångla?"
Mitt spontana svar till denne fjuniga sak var: "Nej tack, jag tycker inte om glass." Sedan lät jag tystnaden tala för sig själv. Raka rör och inga konstigheter.

Igår hade ju Harrys en brännbollsturnering mot sina stammisgäster. Var nere en sväng och tittade. Fick ätit lite brännbollskorv med och en Hoffa =) Jag var bjuden på hela kalaset men valde att gå hem till U som hade sin son och kunde inte följa med på festen, men vi lät hennes fästman gå istället så vi fick en lägesrapport lite då och då och en mer utförlig när han kom hem. Vi åt spagetti och köttfärsås som var supergod. Sedan sepelade vi Guitarr Hero och drack lite vin. Det börjar bli lite tradition att göra det minst en gång varje vecka. Mycket trevligt tycker jag =)

Nu till veckan flyttar Madde in till stan jag hoppas verkligen hon kommer trivas nere i viken och ja. vi ska sitta där och titta på snygga pojkar i våtdräkter =P Läs hennes blogg här: http://madelli.blogg.se

Nu väntar jag lite på att min vän E ska se klart säsong 4 av "How I met your mother" så vi kan se det första avsnittet av säsong 5, får nog ringa henne imorgon.

Nu är jag grymt sugen på sushi, en dag ska jag testa att göra egen, jag funderar på att försöka göra egen pizza imorgon. Jag har dock ingen kavel och måste göra degen för hand men det kan ju bli en utmaning=)

Detta är före jobbet i fredags.

Och med den bilden tackar jag för mig för ikväll.

Love E ♣

Redo

för ännu en kväll i jobbets tecken. Det gick superbra igår och jag hoppas det går minst lika bra ikväll. Det blir Kungsbacka igen och samma ställe.
Idag har jag bara legat på soffan hela tiden så nu är det dags att tagga till lite, frågan är hur? Kaffe kommer det ju i alla fall bli på vägen upp.
Åh, nu kom jag på vad jag skulle gjort innan idag. Byta vindrutetorkare på bilen! Crap, får bli imorgon istället. Det pinsamma är att jag inte riktigt vet hur man gör heller så jag får nog ta hjälp av min käre granne.
Imorgon är jag bjuden att vara med på Harrys personalfest, de ska spela brännboll mot stammisarna. Men jag vet inte riktigt vad jag känner för. Får nog funderar på det tills imorgon. Om det inte är allt för dåligt väder kan man ju alltid gå ner och titta på=)
Nu ska jag vrida upp volymen och tagga till! Hoppas ni alla har en bra lördag!

Stay tuned! Love E ♣

Hola!

Igår blev det inte riktigt som jag tänkt mig, hade tänkt dricka lite vin och ha det trevligt med vänner men blev jobba istället. Jag tycker om mitt jobb men tycker det är lite tråkigt när det inte finns något att göra, som igår. Att bara sitta och vänta på att klockan blir stägning är inte kul så jag hoppas det händer mer ikväll. Då ska jag till Kungsbacka igen och jobba, tjoho!
Igår på dagen så var jag en sväng på stan och sedan nere i Apelviken och kollade läget, blåste som attans där och det var en del som var ute och vind/kitesurfade. Det ser väldigt härligt ut att vara ute på vattnet på det viset. Men jag tycker ju inte om kallt vatten så jag får nog åka till lite varmare breddgrader för att lära mig det där med surfing=) Men så här ser det ut i viken:





I stan var jag inne i en butik som heter Servera, där hittade jag den här coola muggen, en take away-mugg i porslin:


Det blev en ganska lång dag på stan, träffade min kollega från Borås. Trevligt som alltid men slutade med att vi fick köpa en ny jobbtelefon till henne då hennes gamla bara la av helt plötsligt. Tur då att Robert finns på The Phone House, yes jag rosar dem. Är än så länge väldigt nöjd som kund hos dem=)
Detta var grådagens outfit:

Sjal från Indiska
Stickad tröja från Vila
Jeans från Vero Moda
Skor från Tommy Hilfiger

Tycker det är lite svårt att ta kort på sig själv så där. Men kommer nog bli bra på det till slut.
Nu ska jag strax börja med maten, det blir kyckligwok med glasnudlar till, lite tråkigt att bara laga till sig själv men då behöver man inte få prestationsångest heller=)

Jag hoppas ni alla får en dunder schysst fredag, själv hoppas jag att det blir mycket att göra på jobbet och att det kanske kommer någon jag inte träffat på ett tag.

Stay tuned! Love E ♣

090924

Hej alla,
var några dagar sedan sist. Har inte riktigt känt för att skriva och då har det inte blivit något, men ska bli bättre på det=)
Klänningen har blivit såld och jag hoppas den kommer fram och att den sitter som jutet! Tack så mycket Anna och jag hoppas att du blir nöjd.
Nu är det riktigt höststormigt ute och löven börjar yra omkring. Då tycker jag man kan lyxa till det lite, jag är ett stort fan av "vardagslyx". När jag vill göra något extra för mig själv så kan det vara ett skumbad med tända ljus, kanske ett glas vin och sedan brukar jag ställa min dator på toalettstolen och titta på en film samtidigt som jag ligger i badet, rekommenderas starkt=) Sedan brukar jag gör lite "lyxigare mackor med, de som är på bilden är keso med lite pesto på och lite flingsalt. Den andra är gravad lax, keso, pesto och lite flingsalt. Riktigt gott och nyttigt med =)

Som vanligt så är klockan sent när jag skriver och ikväll har jag jobbat. Det märks att det börjar närma sig lönehelg för då blir gästerna extra fulla. De får lön på fredag och då passar de på att "dricka upp" sina sista pengar dagarna innan. Jag hade en del att göra, synd bara att jag är inne i en period med oflyt så det blir inte så mycket över när kvällen väl är slut. Men det är visst ett gäng norrmän i stan och kitesurfar, mycket fina pojkar att vila ögonen på ;)
Fått höra att det är för lite bilder här på bloggen så jag ska försöka bli bättre på att ta bilder på det jag gör om dagarna (blir dock inte så lätt när man inte gör något). Men imorgon ska jag förhoppningsvis träffa min kollega från Borås och jag håller tummarna stenhårt för att få träffa fröken M, det var alldeles för länge sedan vi sågs så nu är det dags!
Nu tror jag bestämt det är dags att krypa ner under täcket och sova lite. Hoppas alla får en god morgon imorgon när det är dags för er att gå upp, själv sover jag nog kvar en stund extra=)

Stay tuned!

090920

Nu sitter jag hos familjen Andersson på deras altan och försöker vakna till liv, eller ja, det gjorde jag ju vid sjutiden i morse då en viss Mr H var vansinnig över något. Men vi älskar den där 2-åringen gränslöst ändå =)
Det märks att man inte varit här på ett tag, inget vatten i poolen längre och en tillökning på fem små rabiata kattungar. Det har också flyttat in en i lillstugan och gästrummet var ockuperat av någon långhårig sak, dock ganska trevlig så det är inte så farligt. Jag trivs bra med tillvaron här ute och stannar nog ett tag idag.
Ikväll blir det middag hos mor och far.
Återkommer nog lite senare idag, här är det full rulle!

Väntar på John Blund.

Det var trevligt i Kungsbacka, det gick i och för sig sämre ikväll än igår, men men. En lång kväll blev det och jag har väldigt ont i axlar och nacke nu så det hade inte gjort något alls om en riktigt snygg kille kom och masserade dem ;) men tror att jag får drömma om det istället. Hur har er lördagkväll/natt varit?
Imorgon när jag vaknar kommer jag träffa på världens sötaste 2-åring som har en underbar mamma, det ser jag fram emot, så det är nog dags att försöka sova nu och hoppas den där Mr Blund kommer snart=)
Stay tuned!

090919

God dag världen!
Det var nog inte bara jag som såg Idol igår. Jag blev helt lyrisk när Erik Grönwall river av Skid Row´s låt "18 and life" inför juryn som om han inte gjort något annat. Sebastian Bach har fått sig en konkurrent! Blev väldigt glad när Varbergs tjejen Sadie Neredini gick vidare med, alltid kul med lokala förmågor =) Jag hoppas båda går långt.
Det gick väl sådär på jobbet igår, ganska lite spel så bonusen blev inte bra heller, även om jag hade en bra procent på det jag spelade in, jag får vara nöjd ändå.
Ikväll blir det först kräftkalas hos min mormor och sedan jobb i Kungsbacka. Alltid kul att åka dit och jobba så jag ser mycket fram emot det, ikväll ska jag vara på vårat nyaste ställe med, det blir extra kul att se hur spelet är där =)
Jag hade gärna lagt upp Eriks och Sadies audition här på bloggen, men vet inte hur man gör. Någon som kanske kan tipsa? Jag försöker lära mig lite kodning så jag få en snyggare layout, men det är minsann inte det enklaste :S Vad ska ni hitta på ikväll och kommer ni rösta imorgon?

Fredag idag.

Jag är fortfarande lite seg efter går kvällens/nattens Guitarr Hero spelande och till det vin. Men trevligt var det =).
Idag när jag satt på ett ställe här hemma och åt lunch kom det in en tjej med en egen mosbricka, slog sig ner bland sina vänner som åt ställets tillhörande lunch och började äta. Hej värmestugan?!?! Jag som då är "restaurangare" blir ju lite allergisk mot sådant och undrar hur människan tänker. Behövde inte fundera speciellt länge på det då hon efter en liten stund klart och tydligt tar upp ett dagen-efter-piller. Det kanske bara är jag som är "känslig" men stoppar man i sig ett sådan helt oblygt på en uteservering innehållandes gäster som äter? Inte i min bok i alla fall. Men det är lite därför denna bloggen heter "According to Elin" för detta är ju enligt mig =) Nog om detta, jag hade förövrigt en trevlig lunch.
Jag valde att åka till Kungsbacka för att hämta mina nya skor som har stått i min kusins butik på tok för länge och väntat på mig så nu är de äntligen här, vad tycks? Det syns lite dåligt, men spännena är i metall och inte svart som de ser ut att vara på bilden.


Ikväll väntar jobb igen och jag hoppas verkligen det blir bra och mycket spel, är riktigt sugen på en bra bonus nu! För att jag ska vara fräch till i afton ska jag nu lägga mig en stund på soffan och blunda.
Ha det bra så länge

Jaha,

det blev en sen kväll även denna. Jag gick ner till Harrys för att lämna ett papper till bordet, visade sig att hela stan är öde. Så jag skickade ett mess till min kollega som hade haft turen att få gå hem tidigt. Jag traskade hem till henne och blev bjuden på vin samtidigt som vi spelade Guitarr Hero. Tänk vad tiden bara flyger, helt plötsligt så har det gått tre timmar, men vi kör på lite till. Jag upptäcker att jag lider av "tv-spelsyndromet" det när man följer med med kroppen när man spelar, haha. Riktigt kul hade vi i alla fall och tiden bara sprang iväg utan att vi märkte det. Så nu sitter man här nyss hemkommen och det är dags att krypa ner för att sova.
Hoppas jag vaknar i tid imorgon för jag har lovat mig själv att jag ska få äta sushi till lunch och det är det bästa jag vet, tror jag skulle kunna leva enbart på det om jag fick bestämma (det är kanske tur att jag inte alltid kan bestämma själv).
God natt alla som är vakna nu. Hoppas ni får en bra dag imorgon!

090917

Så, nu hoppas jag att just DU fastnar för klänningen och köper den.
Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag/kväll, kanske en sväng ner till Harrys senare. Skriver kanske senare om jag kommer på något spännande att göra =)

God väldigt sen afton


Jag sitter nu vid mitt ny bord och äter just de mackorna ni ser ovan, snart är de slut:) Ur datorn strömmar ljuv musik av David Gray, riktigt bra är det.
Idag har jag varit på stan med en ex kollega, mycket trevligt. Det blev en lång fika och en tur i några butiker, självklart hittar jag saker jag vill ha, men tyvärr inte kan köpa :(
Efter det åkte jag och hämtade ett paket innehållande en klänning, hur glad som helst över att den kom hem så fort! Provar och den passar inte. Jag börjar ju fundera på hur en kropp ska se ut som ska vara xs/s i storleken. Tydligen en bra bit smalare än mig fast med en ganska så ordentligt mycket större byst. Hård bantning och ett par sillisar senare så ska nog även det fodralet passa mig. Skämt åsido, jag är nog bara lite för lång för klänningen (hade nog passat med en s/m istället) och funderar på om jag kanske ska försöka sälja den här på bloggen först innan jag skickar tillbaka den. Kan vara värt ett försök så jag lägger nog upp annons imorgon.
Jag är ju lite form av en nattmänniska, men ikväll har jag fått kämpa för mitt levebröd (istället för att ligga på soffan och dega) och jobbat första passet för denna veckan, kan väl inte säga att det gick lysande men vissa kvällar är bättre än andra och denna hörde tyvärr inte till den kategorin. Grattis alla ni som fick er öl betald vid bordet ikväll^^
En dag ska jag kanske berätta för er vem jag är med, det kan ju vara lite kul. Men inte nu inatt, det är strax dags att krypa ner under täcket och sova. Jag ska bara se ett avsnitt av HIMYM and it will be AWSOME!

Så här bra blev det




090915

Ännu en dag utan större ansträngningar.
Min far har varit här, lämnat och hjälpt mig att skruva upp mitt köksbord Det blev jättebra, tack så mycket pappa!
Nu har en ny säsong av "Wipe Out" börjat igen med Hans och Felix som kommentatorer, de är inte snälla mot de stackars amerikanarna, haha.
Nu ska jag lägga in lite räkningar, de hittar på något konstigt sätt alltid hit :(

See ya!

Måndag

Är ganska trött idag, sov på soffan inatt av okänd anledning men det kändes som en god idé när jag inte kunde somna. Jag är fortfarande förkyld och allt känns lite jobbigare att göra just nu så jag gissar att denna dagen inte heller blir värst produktiv, ska försöka ta mig ut på en promenad lite senare. Haha, ja ni hör ju själva att lite senare antagligen betyder att det inte kommer bli av alls. Men det har ju hänt under förr så vem vet? Nu är det dags för frukost/brunsh här i mitt mansion på 43kvm.

20:57
När man har en del kvalitetstid med sig själv så hinner man fundera. Har precis tittat på "Färjan" på tv och jag börjar fundera på om man kanske skulle testa på ett jobb där? Det hade nog vart ganska kul ändå, jag och Håkan liksom, haha!
Men nu börjar ett helt annat program, "Svenska Hollywoodfruar" det skulle man kanske satsa på istället.

En annan sak när man har mycket tid är att man tittar runt en hel del på internet. Idag hittade jag denna på bubbleroom.se:

Måste ha!

Jag har hittat de här två underbara klänningarna som jag verkligen verkligen vill ha. Kommer få äta nudlar och knäckebröd ett bra tag, men är man riktigt hungrig så är ju nudlar och knäckebröd jättegott.
Pink Flower Dress SEK 299, Rare Fashion - NELLY.COM Jacqueline Dress SEK 395, Vila - NELLY.COM

This is going to be legen-

-wait for it and I hope you're not lactosintolerant because the second half of that word is dary! LEGENDARY!

Välkommen till min nya blogg!

Och första, får se vad det blir av detta


RSS 2.0