Mjauuuu

img_0971 (MMS)

Mjauuuu


Drar 50 mil västerut!

Tyst avdelning, ungar som skriker och i baren kan man inte betala med kort.
Jag vet inte riktigt om det var det här jag betalade för men okej!
Hur många öl får man för en tjuga på SJ?

Hoppas att de löser problemet snart, det är ju liksom fredag och ledig helg. Att jag dessutom sitter på ett tåg på väg ner till Varberg gör inte till ett sämre tillfälle att ta sig en öl eller två, det är ju minisemester!

Vet att jag inte är så värst aktiv här nu för tiden men har inte så mycket att skriva om eller dela med mig av.

Nu är det nog dags att sluta knappa innan de runt omkring mig flippar på grund av ljudet (det är ju en tysssst avdelning)
Förhoppningsvis har kortmaskinen hoppat igång så det kan bli lite AW i restaurangvagnen!

Trevlig fredagskväll alla!


"Det är ett samtal före dig. Vi besvarar d...

img_5837 (MMS)

"Det är ett samtal före dig. Vi besvarar ditt samtal så snart vi kan". Så har det låtit hela tiden. Hur många är det som jobbar på Ikanobank egentligen?!? Och den här asiatiska musiken som spelas hela tiden, ska den vara lugnande? Då får de nog tänka om!


Ledig dag!

Har spenderats sängåliggandes med en fantastisk huvudvärk och den har fortfarande inte gått över.
Bara att hoppas på att det känns bättre imorgon så jag orkar göra något.

Impulsen för att hyra en bil och köra ner till Varberg nästa helg är just nu gigantisk, jag längtar verkligen dit just nu men jag får nog vänta till juni då jag har biljett betald och klar. Det är ju bara om en månad!

Ja, jag ville väl bara klaga lite på att jag inte mår så bra idag och för den som tycker lite synd om mig så är det bara att lägga en kommentar så mailar jag min portkod. Presenter, godis och mat tas mer än gärna emot.

En riktig håll käften start på denna morgo...

img_7193 (MMS)

En riktig håll käften start på denna morgonen! Fantastiskt vad motiverad man blir!


Är det här en form av straff eller vad är ...

img_7715 (MMS)

Är det här en form av straff eller vad är det frågan om?!? Första maj drar till med nytt säsongsrekord när det gäller vintern (kom ihåg då att förra helgen var det nytt säsongsrekord för värmen).  Aja, det är ju bara att plocka fram vinterjackan imorgon. Tur att inte mina föräldrar tog med sig den idag när de åkte innan idag.  Jag ser den här temperaturdippen som en engångsföreteelse och efter imorgon så återgår allt till det normala, dvs 15 grader och strålande sol. Ska vi säga så?


Så var det ju det här med att äta snacks u...

img_5467 (MMS)

Så var det ju det här med att äta snacks ur påse eller skål. Det är helt enkelt inte riktigt min grej. Att jag tidigare idag städade och slog till på att moppa golvet gör ju inte alls att jag blir lite extra trött på mig själv. Inte alls!


RSS 2.0