Jisses

Efter att gått en hel dag på stan, lämnat CVn, suttit och sökt på internet så har jag äntligen hamnat på en sushirestaurang på Liljeholmens torg. Tyvärr så var det inte den bästa jag ätit men helt okej.

Nu väntar jag på att Emma ska ring och säga att hon slutar så vi kan ta en öl.
Jag tänkte lägga upp lite bilder, men gör det lite senare. Stockholm är väldigt vackert nu när det har blivit mörkt och alla lampor är tända. Jag gick förbi NK:s skyltfönster men vägrade titta. Jag och Emma ska gå dit och titta imorgon.

Att söka jobb är inte så lätt som man tror. Speciellt inte om det står att man bor 50 mil ifrån arbetsplatsen. Men jag hoppas det är någon som kommer nappa på min ansökan =)

Nu ska jag försöka hitta till Ringvägen 115 för att lämna ännu en ansökan.

Later dudes!
Ciao!

Nu

nu har vi kommit fram och ätit en supergod pizza som Emma gjort =) Mätta och belåtna sitter vi nu i soffan och tittar på "Vem kan slå Filip och Fredrik", Emma gör lite julpyssel och tycker jag ska pyssla med. Ska ge det ett försök nu tänkte jag

Ciao!

Snart

snart är vi i Jönköping.
Sitter i en bil som inte ens är värd att ta bild på och för att citera Nico "Det är ett straff att åka i denna bilen". Men vi ska nog överleva färden upp denna gången med även om det inte är ett vrålåk som 12an.

Vi har beställt pizza av Emma när vi kommer fram.

Imorgon ska jag ut på stan själv, undra hur det ska gå?!?
Inga bilder idag,  det är för mörkt.

Later!

Update:
Styrkta av korv, turkisk peppar och nappar på Statoil i Jönköping är vi på väg igen. En liten sockerkick har slagit in och sitta still just nu är inget jag har lust med (ibland bor det ett litet bokstavsbarn i mig)
Det skrålar Lena Ph ur högtalarna. Japp, Nico lyckades baxa en stereo igår så vi har ändå lyxen att kunna lyssna på musik här i brytbilen.

Vi passerade Norpan för ett tag sedan och ör snart förbi Nyköping med, det är ca 10 mil kvar till Sthlm och nu börjar det bli lite segt men jag har lovat mig själv att inte somna.
GPS:n säger att det är 56 minuter kvar till pizzan i Enskede =)



IMORGON BLIR DET STOCKHOLM BABY!!!

Hemma efter ännu en kväll på krogen och jag har jobbat.

Imorgon bär det av till Stockholm igen. Ska åka upp med Nico och stanna till på onsdag. Då ska jag mysa med Emma och även söka jobb, så önska mig lycka till!

Idag har jag plockat fram min adventsljusstake och stjärna. Jag fick även detta året en chokladkalender *tack mamma* fast hon sa att hon inte skulle köpa någon, haha. Den står på fläkten i köket och det bästa är att när jag kommer hem på onsdag så får jag öppna två luckor istället för bara en =) Ja, det är det lilla som gör det, som det brukar sägas.

Jag har varit och svängt runt på stan med Madde idag, det var alldeles för länge sedan vi sågs. Det blev fika och vps. Hon ska starta ett band men eftersom jag inte har någon taktkänsla så får jag vara groupie, ädelt skulle jag vilja säg^^.

"You can't fix stupid. Stupid are forever" Tack Madde för den! =)

Hörs någon gång mellan Varberg och Stockholm imorgon.

Sleep tight! Love E ♣

Insomnia

Det börjar med att jag tänkte försöka sova tidigt ikväll för en gång skull.
Vad händer? Jo, jag har legat vaken sedan halv tolv i sängen (klockan är nu 04:03). Försökt somna till mitt älskade "How I Met Your Mother" men icke. Då kom jag på att jag ska se på "Efterlyst".
Det är en kille som heter Frank Halltorp, han är född -85 tror jag. Vi gick i samma skola när vi var små. Han har varit försvunnen sedan i fredags natt. Så om någon vet något, litet eller stort, så snälla hör av er till polisen på 114 14. Jag personligen känner inte Frank men i det här fallet spelar det ingen som helst roll.
Det var anledningen till att jag skulle titta på "Efterlyst" i hopp om att de fått ny information, tyvärr fick jag stänga innan jag hann se klart hela programmet för det var så fruktansvärt.
Jag har fått tända upp i min lägenhet, känt en extra gång så jag låst dörren och vågar inte blunda (löjligt ju. Jag vet ju att jag är trygg här hemma). Men jag mår skit nu. Det finns så många störda människor i det här landet.
Vem tänder häller tändvätska över en annan person och sedan tänder på och låter henne brinna till döds? Hur kan man strypa någon till döden, sedan låsa dörren och gå? Och dessutom gå fri i över åtta år?
Tre killar sparkar ner en annan i tunnelbanan så när han i dag anstränger sig rinner det hjärnvätska ur hans näsa. Hur kan folk bara försvinna? Spåren slutar vid fem tiden på eftermiddagen samma dag och sedan vet ingen något.
Jag mår illa, är rädd och ledsen. Tänker att det kanske hjälper om jag skriver lite, då kanske jag kan somna. Det finns liksom ingen man kan ringa nu, klockan fyra på morgonen. I dessa stunder skulle jag vilja ha en insomningstablett (av den milda sorten så man får hjälp med att somna) så jag slipper ligga här. Bara somna och sova gott resten av natten och vakna utvilad imorgon. Klockan ringer halv nio.

Jag fick ett

glädjande mess idag när jag vaknade som berättade att min telefon hade kommit tillbaka från verkstaden, tjohoo! Dock var lyckan kortvarig då det visade sig att den inte alls var lagad. Kameran var lika kass som innan så den får snällt åka tillbaka till verkstaden. Helt fantastiskt att de inte ens försökte laga den utan de gjorde en systemåterställning och uppdatering av programvaran. Var inte ens det vi skickade in den på, men de vet säkert bäst där på verkstaden (?).

På söndag blir det en ny roadtrip till Stockholm OM biljetten hem fortfarande är lika billig imorgon som den varit hittills, vi håller alla tummar och tår för detta. Men med min tur just nu så hoppas jag inte på för mycket. Det svänger snabbt på SJ:s hemsida. Jag vågar inte gå in idag och titta ens.

Pratade precis med syrran om julklappar. Vad ska man ge varandra när man inte har så mycket pengar? Känns ju som att man får sitta och pyssla ihop något själv (ljuslykta av sockerbitar?). Har ni något förslag?

Nu ska jag börja med lite mat. Grannen kommer över vilken sekund som helst nu.

Här är en suddig bild från i söndags innan det blev en sväng på Fiket, kinakäk, glöggdrickande och Entouragekväll hos Elizabeth.


Stay tuned! Love E ♣

I segerns stund förtjänar man champange

- i nederlagets behöver man den. Jag behöver champange! Jag har ingen och det slutar med en Grön Tuborg istället.
Som ni kanske förstår så har jobbet inte gått så bra ikväll.
Jag var laddad och på ett superkanonhumör plus en koffeinkick som hette duga. Det var pianobar, riktigt bra kille som spelade och sjung, snygga killar att titta på under tiden jag inte hade spel, fullt hus och ändå kass omsättning och ännu värre resultat.
Kommer hamna längst ner på "röda listan" denna månaden och det är INTE okej. Det jobbiga är att det tar så hårt på mig själv, har svårt att acceptera att jag inte alltid spelar lika bra. Men frustrationen växer bara mer och mer för varje kväll jag jobbar. Desperationen i att spela in provisionlön så att jag kan få tjäna lite pengar på de få passen jag fick så jag kan överleva januari. Men istället blir det noll provision, fattig timlön bara och det kommer inte räcka långt vill jag lova.
Jag önskar att jag inte behövde gå till jobbet imorgon kväll, kunna gå ut istället som alla andra, festa och ha kul men vänner (inte för att jag inte har roligt på jobbet) men det blir ju lite annorlunda när man inte behöver stå bakom bordet hela kvällen. Men, min tid den kommer väl också.
Ja, jag vet det är mycket gnäll här men det är det som är det fina med min blogg. Jag får gnälla och om det inte passar så behöver man inte läsa =) Kanske skulle fixa en "gnäll-kategori"?

Av någon konstig anledning så känner jag inte för att gå och lägga mig. Har liksom inte alls lust att göra det. Fastän FB-chatten bara krånglar och inte alls vill fungera, tänka sig att det faktiskt är någon mer än mig som är vaken nu vid 0505 snåret en tidig lördagsmorgon så nu bjuder jag på en otroligt kornig bild av innehållet i mitt kylskåp.

Känn er fria att analysera! Vad är jag för någon typ av person? Vad äter jag till middag? Vad har jag får dåliga vanor?

Jag åt en väldigt spartansk version av tacos tidigare ikväll innan jobbet. Den bestod av köttfärs med tacokrydda, gurka, salsa och créme fraiche (guacamolen som ni ser där är lite för gammal för att ätas, men den verkar trivas bra på just det hyllplanet och jag väljer helt enkelt att vänta till den själv vill gå ut ur kylskåpet.)

Till sist har jag bara en sak att tillägga: I'm still standing for hope and glory!

Ciao! Love E ♣

Catch up!

Ja, nu var det ett tag sedan. Jag tänkte försöka sammanfatta veckan som gått.

Fredag och lördag jobbade jag, söndagen var bara lugn och jag var hemma hela dagen och kvällen.

Måndagen lagade jag mat till min granne, fullkornsskruvar med babyspenat, purjolök, skinka och mozzarella på toppen, in i ugnen en sväng så osten smälter och sedan är det bara till att hugga in!
Efter maten bar det av till stan för lite öl med goda vänner och en som kom hem från 12 veckor i Indonesien (tror jag det var) där han har varit och surfat. Det var ganska lugnt och stilat men trevligt.

Tisdagen var lite samma visa som måndagen förutom maten puls efterfest till fem på morgonen hemma hos Ulle och Johan, Guitarr Hero is the shit!

Igår var det vila och sedan jobb på kvällen. Riktigt dåligt just nu, inga bonusar här inte =(

Idag har jag och MR C varit ute i Bua på fritidsgården, käkat våfflor och spelat kort med kidzen. Jag vill inte prata om resultaten, men hoppas att det hinner vända tills ikväll. 200-dagars på Oscars, temat är "röda mattan". Synd att de är födda -91 som kommer dit kväll så det blir inget flirta där inte.

Min telefon är på lagning nu, kameran är verkligen kass och jag hoppas det går på garantin. Men det resulterar i att jag inte tar så mycket kort och då blir det mest bla bla bla här på bloggen. Men jag kan bjuda på en från Stockholm


Åh, vad jag skulle vilja ha sushi nu, massa lax, räkor och maki's! Misosoppa med, den får man inte glömma! Måste testa att göra egen någon gång, men det blir ju aldrig av.
Jag får nöja mig med mat från tidigare i veckan ikväll.

Hoppas alla får en kanonafton!

Stay tuned! Love E ♣



Jag tänkte

Jag tänkte skriva ett inlägg här nu inatt. Men nja, jag ångrade mig nu. Känner inte att jag har något vettigt att skriva så det är bättre att låta bli. Ska kolla på en film som jag kan somna till istället. Kanske äta några Ahlgrens bilar till.

Peace out!

På väg till

Är på väg till mor och far för att äta krabba, nice ska det bli! Som privatchaufför har jag min kära syster. Sedan blir det jobb på Oscars, be there or be square!
Ciao!

Hissar och en cykel

Lite dålig uppdatering här sedan sist då vi satt på tåget. Eftersom vi hade en och en halv timma att slå ihjäl i Göteborg gick vi in på Radisson och käkade räkmacka, den var kanon och får 5 av 5 toasters. Jag som nästan aldrig besökt hotell var fascinerad av hissarna

Då sa Elizabeth att de där hissarna finns på de flesta hotell. Aja, tänkte jag, fina var de.

I tisdags fick jag årets första parkeringsböter, inte helt överlycklig men eftersom det är mitt fel kan jag inte bli arg på någon annan än mig själv för det, 400 kronor vill de ha, hej då supersnygga skinnhandskar =(

Onsdagen bjöd på utflykt till Bua fritidsgård där jag och C spelade kort med kidzen. Jag spöade dem med ett korttrick med som gör C sömnlös *hehe*. Efter besöket och pizza blev det jobb för mig.

Idag har jag inte gjort speciellt mycket, försökt rätta till felen på min lönespec så blir det förhoppningsvis rätt nästa månad så jag slipper allt det här. Annars har själva dagen varit väldig horisontell för min del och ikväll cyklade jag ner till Harrys för att ta en aw med en kär kollega (det blev två öl).


Det här är min supersnabba och urläckra cykel, synd att färgerna inte syns så bra i mörkret och synd att min kamera på telefonen är så kass =(

Yep, that's me tonight.

Nu ska jag läsa lite så jag blir trött i ögonen. Har blivit riktigt bra på att läsa istället för att somna till datorn alltid som jag gjort alldeles för länge nu. Boken är "The Dirt", Mötley Crües bok. Gillar man rock så ska man läsa den. Här kommer Rolling Stone's kommentar till boken: "Utan tvekan den mest detaljerade redogörelse som någonsin skrivits om kickarna och riskerna i att vara rock 'n' roll-stjärna. Fullständigt fängslande och totalt motbjudande" Skulle nog faktiskt inte kunna säga det bättre själv. Och med de orden bjuder jag er god natt.

Ciao! Love E ♣

Nu sitter vi på tåget till Göteborg.

Vi har ca två och en halv timma kvar till Göteborg där vi sedan får vänta och strax efter åtta ska vi vara hemma i Varberg.
Igår var det väldigt lugnt och stillsamt. Vi åkte till Hard Rock och käkade burgare och sedan blev det hem igen. Bakfyllan var total och en liten kombination av en eventuell förkyldning gjorde inte det hela bättre. Har jag kanske åkt på Svinis? Mja, imorgon ska jag nog sätta mig i kön på Vc så jag får det där vaccinet.
Lördagen var det full rulle som gällde och det var kul ute. Hamnade på Dubliner någon stans i stan (skönt att man har sån koll) det var i alla fall liveband och bra tryck.
Nu ska vi fortsätta titta på HIMYM. Ha det!

Min dag i bilder

Vi åkte in till stan och hoppade av på Medborgarpaltsen. Gick runt ett tag, kollade lite butiket så kände vi att det var dags för ett pitstop som ni läste tidigtare idag på Järntorget. Styrkta av drycken gick vi mot slottet!

Här är Elizabeth (henne som jag nämnt vid E hemma och som kör taxi) högst upp på trappan till storkyrkan och slottet.

Här är jag jämte högvakten, man ser hur han sneglar mot mig. Jag vågade inte gå närmre, vet ju hur sugna de är på att få testa sin bajonett live och kände att jag inte ville vara den första som skulle få smaka på den.

Sedan gick vi till Christina Schollins lilla butik på Storkykobrinken 11 och tittade  på änglar. Hon jobbade så vi fick en skynmt av henne =)

Sedan gick vi till stan genom Riksdagen.

Sedan hamnade vi på Pickwick och Elizabeth försökte lära mig lite litteraturhistoria om Charles Dickens medans vi drack ölen Leffe, som förövrigt är väldigt god =)
Sedan gick vi på stan lite mer och köpte present till E:s lägenhet. Vi stannade på ett nytt ställe lite senare och drack tjeckisk öl, där kom vi på att det är AIK-IFK och tog en taxi till närmsta O'learys ställe. IFK förlorade. Så vi åkte hem, nu väntar vi på maten och sedan får vi se vart det bär av.

Stay tuned! Love E ♣

Nästa stopp

Efter ett besök på slottet och högvakten sedan två andra butiker tyckte vi det var dags att stanna på Pickwick, en annan pub i gamla stan. Elizabeth försöker lära mig lite litteraturhistoria om Charles Dickens medans vi dricker den belgiska ölen Leffe.

Tar oss en stänkare

Nu sitter vi på ett ställe i gamla stan och dricker irish coffee. Det är kallt och blött ute så vi tyckte det var bättre här men snart är det dags för en tur till slottet.
Igår åt vi tacos efter lite tjat och drack lite öl. Var skönt att komma fram och bara chilla. Ikväll ska vi ut och göra stan. Hörs senare! Ciao

On the road!



Där här pärlan sitter jag i nu och vi är snart i Jönköping. Det har tagit ett tag men nu är vi verkligen på väg. Jag har frågat Elizabeth om vi inte är framme snart så många gånger att hon har slutat svara mig och så fort jag öpnnar munnen för att säga något höjer hon volymen på stereon. Ska se om jag inte kan lätta upp stämningen med dumlekolor och ahlgrensbilar. Nu har det tyvärr blivit för mörkt för att kunna ta bilder. Men jag uppdaterar lite senare. Just nu sitter Elizabeth och skriker "ROAD RAGE!!!!!" så jag känner att jag måste koncentrera mig på vägen lite.

18:02
Efter lite choklad och ett pitstop i Mjölby så är vi på väg igen. Vädret är piss men det gör ingenting för vi har det bra vi här fram i bilen. Låten "I'm gonna be (500 miles)" har spelats ett antal gånger så nu när den kommer hoppar vi raskt över till nästa.
Jag kom nyss på att det är Gustav Adolf-dagen idag och då får man äta bakelser. Vi tror starkt på att E och N har bakat åt oss när vi kommer fram =)




Är vi framme snart?!?

Nej, för vi har inte åkt ännu, aaahhhhh!!!!!! Hur länge måste jag vänta? Jag känner mig som Marshall i "How I met your mother" när Barney och Ted tar ett flyg till Philadelphia och ringer Marshall på vägen dit när han pluggar att han ska komma med i bilen. Marshall sjunger hela tiden "Going to Philly!!!!". Det har jag i mitt huvud nu.


Nu har E beställt rostad macka så jag ska fixa!

Skriver mer sedan.

Ciao!

Fooodtime!!!!!!!!!!!!!

Precis när jag skulle börja med maten ringde E och ville ha hjälp och självklart ville jag hjälpa henne. Jag fick köra hennes nya bil, tjoho vad jag blev nervig då. Men allt gick bra *puh*. Så nu har jag äntligen fått i mig lite näring.

Det ska ju vara roligt att laga mat. Så här glad är jag när jag ska hacka lök! Efter ytterligare hackande och skivande så hamnade allt i pannan och slutade med en utsökt korvstroganoff (är det ett eller två ord?) som jag nu sitter och kalasar på. Ikväll lyxar jag till det med Coca-cola =)

Imorgon bär det av! Jag och E gör vägarna säkra när vi går i bräschen mot Stockholm!! Runt tolvsnåret åker vi från Sveriges framsida för att få se baksidan av detta avlånga land. Detta innebär att idag är det städ/tvätt/packa-dag. Det är mest det sistnämnda jag ligger efter med och klockan 22:00 ska jag stå på Harrys, redo för första gästen. Men det kommer bli jättebra.
Så nu har jag inte tid att sitta här och drömma längre, dags för att göra lite nytta! Ha en skön kväll alla.

Ciao! Love E ♣

En liten uppdatering så här på kvällskvisten.

Jag handlade inget hos kusse, men min syster kom hem med ett par skor, scchhyyysch säg inget till mamma!
Sedan när jag kom hem blev det en sväng till Paganini för att bekanta mig med nya människor. Som trevligt som alltid =)
Nu sitter jag i soffan och tittar på Willy:s reklam om vad som kan hända om man handlar hos dem, tycker allt att den är lite mysig.

Vet inte riktigt vad som händer ikväll och jag är lite sugen på öl, antagligen bara för stunden för att jag känner mig lite rastlös och inte riktigt vad jag ska ta mig till. Men så kommer ju "Desperate Housewifes" klockan 22, det blir nog att vänta på det.

Ciao! Love E ♣

Jag har läst

Jag har läst mina bloggar, tagit en dusch och gjort mig iordning. Nu sitter jag i bilen med min syster och är på väg till Kungsbacka för att hälsa på kusse. Ska ringa K men och se vad hon har för sig. Det är förstås inte jag som kör =) Nu har nedräkningen verkligen börjat inför Stockholm. Kanske att jag ska gå förbi Alex Schulmans butik på Regeringsgatan och lämna en bok eller två till hans skräplitteratur. Vi är framme snart och jag ska vara lite social här i bilen. Hörs senare. Ciao!

Uppdatering

Så, nu har jag krypit ner i sängen igen och ska för en gångs skull försöka somna om en stund. Men först, vad tyckte ni om Kanal 5:s nya serie "Ullared"? Om jag ska säga mitt så tyckte jag det var ren smörja och näst intill pinsamt att titta på. Tror inte jag kommer följa den serien något. Efter det tittade jag på "Grannfejden" det programmet får inte heller något vidare bra betyg, det bästa ikväll var att se Aschberg till häst. Det tredje och sista programmet som jag tänker tycka till om är "Silent library". Jag har sett klipp på Youtube från den Japanska serien för ett par år sedan och då tyckte jag det var riktigt kul. Men på något sätt blir det inte lika roligt när vi skandinaver försöker oss på Japans hittepå. Lite samma sak med "Hål i väggen" och "Hjälp! Jag är med i en Japansk tv-show", mycket roligare med japaner än oss svenskar.

Så, nu ska jag sätta på en film och se hur många minuter jag hinner se innnan ögonen blir härligt trötta. Imorgon ska jag nog åka till Kungsbacka och hälsa på kusinvitamin och kanske K med och famijljen har tid. Det är dags för en sväng ut till Vallda nu tror jag minsann.

Stay tuned! Love E ♣

Idag har jag

Idag har jag bestämt mig för att inte gå upp, låter som en trreåring men lusten finns inte. Kommer antagligen gå här ifrån sängen till soffan i vardagsrummet för att kunna se premiären av "Ullared". Ja, vad ska man säga? Man kan visst göra tv av allt.

Just nu är det enda ljudet jag hör smattret på taket av regnet och fläkten till datorn som surrar lite grann.
Klockan var över sex imorse när jag somnade och jag vaknade för en stund sedan. Måste få ett slut på det här nu. Av någon konstig anledning så vill jag inte gå och lägga mig tidigt. Jag vet ju att jag inte missar något, det är ju bara jag som är vaken då. Nej det var lite fel av mig, vid sex-tiden imorse hör jag hur folk börjar vakna till liv för att åka till jobbet. Då somnar jag för att sedan vakna när de kommer hem igen. Kanske finns det en liten vampyr inom mig?

Det här är min gråa utsikt från sängen idag. Upplyftande va?
Blir nog en recension av tv-programmet sedan ikväll.

Ps. Vad tycker ni om min mobilkamera? Jag fattar int att den kan ta så dåliga bilder med blixt. Samma upplösning som på min gamla telefon men dessa blir otroligt mycket sämre. Är ganska besviken. Så min önskan är en digitalkamera där man slipper sladd för att föra över bilderna till datorn. Hör ni det? Bra, gör en sådan nu tack!

091101

Hej då oktober och välkommen november! Denna söndag har varit ungefär som de flesta av mina söndagar är, slappa. Orkade ta mig ner till godispalatset (Hemmakväll) tidigare och nu står det en gigantisk godispåse på mitt tv-bord. Har varvat med godis och keso, japp det var min sändagsmiddag/frukost/kvällsmat, ja ni fattar. Bakfyllan har varit påtaglig. Igår var det nämligen kalas och jag var ledig. JAG VAR LEDIG PÅ EN LÖRDAG KVÄLL!!! Och det bästa är att jag är helt ledig nästa helg för då ska vi till Stockholm, kan det inte bli fredag nu!
Men det var inte Stockholm jag skulle skriva om, det var ju gårkvällen. Kalaset var trevligt men krogen var så där, jag hade lite otur med det mesta och det slutade med trårar för att jag inte orkade med. Har svårt för personer som har masker på sig och inte tar av sig dem. Jag fick en gorilla efter mig som vägrade sluta vilket resulterade i att jag hällde vatten på honom/henne jag vet fortfarande inte vem det var. Men kul var det inte och jag fick panik och började gråta. Vuxet av mig, eller hur? Men helt ärligt talat så tycker jag inte det är okej att man får gå in på ett ställe helt maskerad och oigenkännlig, det är ju bäddat för trubbel, finns ingen som vet vilka de är. Speciellt när det fanns mer än en som var utklädd på samma sätt. Med andra ord, om jag jobbar kvar på samma arbetsplats nästa år så kommer jag arbeta istället för att gå ut.


Här är två bilder på mig från igår. Jag var "utklädd" till djävul. Hade tänkt klä ut mig som "hjärter dam" men den klänningen hade blivit jättedyr så jag fick köra på budgetvarianten men var nöjd ändå. Klänningen kommer från min kusins butik i Kungsbacka och skärpet är från Gina Tricot. Horn och treudd kommer från Fyndmagasinet.

Jag hittade bilder från i sommras, åh vad jag längtar tillbaka till sommaren när jag ser dem!

Detta är en av alla söndagar på Bodegan, min vän/kollega och granne C är med och jag hoppas det är okej att du dyker upp här.

Detta är taget på vår personalfest med Oscars och Socitén. Både jag och S är nog ganska dragna här, men jäklar vilken kul kväll och natt. S är också en kollega och vän.

Tror minsann att jag får ta en sväng till solariet när jag jämför bilderna, man känner sig inte riktigt lika fräsch som i sommras.

Nu har klockan slagit över så det är den 2 november, men jag tänker inte ändra min rubrik för det. Nu förstår ni hur lång tid det kan ta att skriva ett inlägg, ungefär 40 minuter tog det denna gång.

Det är dags att krypa ner under täcket nu och vakna lite starkare imorgon.

Stay tunded! Love E ♣

Kl: 04:11
Nej, jag har inte lagt mig ännu, fast det var över fyra timmar sedan nu. Anledningen är att jag fastnar i bröderna Schulmans bloggar. Både Alex ovh Calle skriver underhållande och berörande. Nu har jag läst i kapp båda till dagens datum och kan äntligen gå och lägga mig.
Kommer antagligen somna till ett avsnitt av HIMYM samtidigt som jag försöker fundera ut hur jag ska göra en champinjonsås på bästa sätt, det är nog den tanken som snurrat runt mest de senaste timmarna. Dags att ringa kliniken kanske när det är det viktigast i huvudet just nu?!?!?

RSS 2.0